ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Božićno slavlje

PC255151Na svetkovinu Isusova rođenja u našoj župnoj crkvi služena su tri misna slavlja, u 8, 11 i 15 sati. Na dječjoj misi u 15 sati predvoditelj slavlja, preč. Josip Klarić, blagoslovio je nazočnu djecu. U uvodu slavlja župnik Josip je podsjetio da ćemo se posebno moliti za najmanje u našoj župi koji su najsličniji malom Isusu, za Božji blagoslov u njihovu odrastanju. 

 

PC255161Prigodnu propovijed župnik je održao kod jaslica prije toga pozvavši djecu da se i ona okupe oko novorođenog Isusa. Zatim je kroz razgovor s djecom pokušao najmlađim približiti otajstvo Božjeg uprisutnjenja na zemlji te zajedno s njima moliti Isusa za blagoslov njihovih obitelji. Župnik je roditelje podsjetio da su djeca Božji dar i Božji program te da su oni prvi pozvani u svojoj djeci prepoznati Božju, a ne svoju ambiciju. U tome njihovom poslanju zaželio im je mnogo uspjeha i Božjeg blagoslova.

PC255172Božićnoj radosti na slavlju je pridonio i dječji crkveni zbor. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594511