ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Božićno druženje u Kaptolu

PC265201Župljani župe Kaptol okupili su se na blagdan sv. Stjepana u Domu DVD-a na tradicionalno božićno druženje koje je imalo karitativni karakter. Zahvaljujući brojnim sponzorima prodavana je tombola i piće od kojih je prihod bio namijenjen za potrebite u župi.

PC265215Na početku druženja sve nazočne je pozdravio župnik Josip Klarić. On je podsjetio da je Božić obiteljski blagdan i blagdan radosti te da u tom ozračju je i ovo druženje jer je i župa jedna velika obitelj. Zahvalio je svima koji su se odazvali i upotpunili kulturno-umjetnički program.

Na druženju je nastupilo kulturno umjetničko društvo „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“, Češka beseda te Veliki i Mali župski zbor koji su otpjevali božićne pjesme. Dramska skupina Quo Vadis koju čine mladi župe izvela je zanimljiv i poučan igrokaz pod nazivom „Tata dođi, mi te čekamo“ koju je uvježbao župnik Klarić. U predstavi su glumili: Ivana Svoboda, Elizabeta Metzger, Ivana Barić, Slobodan Manović, Miroslav Peroutka, Josip Klarić, Jacinta Lisec, Dora Marija Marić i Vinko Kalauz.

Nakon predstave župnik je zahvalio svima koji su omogućili da se druženje održi, kako svojim donacijama tako i svojim trudom i vremenom. Druženje je nastavljeno uz Kota bend.

Sponzori druženja:

DVD Kaptol, općina Kaptol, Metra, Ljekarna Škoko, Vinarija Perak iz Kutjeva, Vinarija Jakobović iz Ramanovaca, Alles d.o.o. Požega, Gradski muzej Požega, Ivica Ciganović iz Alilovaca, Frizerski salon "TIN" vl. Ljiljana Novak, Biškupci, Frizerski salon "IVANKA" Kaptol, Frizerski salon Čuperak, Požega, Tomislav Marjanović, Požega, Mirela Lovrić, Češljakovci, Antonija Đogolović, Češljakovci, OPG Svoboda, Komarovci, TRgovačka radnja Vlasta, Požega, "Nepechal" d.o.o. Kaptol, "Oriflame" kozmetika DC Kaptol, Slavonija papir, Požega, Podravka, Iskop Marijanović, Cafe bar Felix, Saša Šijan, Cafe bar Panonia, Vetovo, Foto Šunjo, Požega, Udruga za glazbu i pisanu riječ Pan press, Udruga vinogradara, vinara i voćara Kaptol, Zvečevo, Štefica Romić, Zvijezda, Podravka. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594526