ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Mali „kraljevi“ prikupljali novac za djecu u misijskim zemljama

P1065303Na današnju svetkovinu Bogojavljenja, odnosno Sveta tri kralja obilježava se i Dan svetog djetinjstva koji je ustanovio papa Pio XII. U mnogim župama na taj dan mali misionari, odnosno pjevači Betlehemske zvijezde posjećuju obitelji te im pjevaju božićne pjesme kako bi na taj način prikupili novčani dar za svoje prijatelje u misijskim zemljama.

P1065305I u našoj župi mali misionari, odnosno 'kraljevi' pjevajući su obišli brojne obitelji te prikupili nešto više od 1700 kuna. Na njihovom trudu i ljubavi koju su pokazali prema potrebitima zahvalio im je župnik Josip Klarić.  

Ovogodišnji mali kraljevi u Kaptolu su bili: Klara, Ana i Jacinta Lisec, Marija Ljubica Nosić, Dora Marija Marić, Lea Klinčić, Anita Kalauz, Marijana i Antun Nitraj, Gabrijela i Luca Bjelobrk, Ela Kopunić, Terezija i Elizabeta Metzger, Marta Matešić, Ivana, Lucija i Laura Barić, Petra Pranjić, Margareta, Anja i Marin Blažanović. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594515