ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Slavlje sv. Florijana

P1020779Na blagdan sv. Florijana, 4. svibnja, vatrogasci s područja naše župe zajedno s ostalim vjernicima slavili su svoga zaštitnika. Misno slavlje u župnoj crkvi tim povodom predvodio je župnik preč. Josip Klarić. Na početku slavlja on je podsjetio da smo se okupili kako bi slavili sv. Florijana, mučenika iz prvih kršćanskih vremena.

 

P1020790Čestitam vama vatrogasci današnji dan koji ste udionici toga istog predanja kroz svoju službu na koju ste se odazvali dragovoljno. Vi ste ušli u ovu organizaciju kako bi bili na usluzi zajednici, prije svega u obrani od elementarnih nepogoda ali i u drugim službama. Vaša odanost i vaš rad je evanđeoskog obličja . Evanđelje nas uči da se darujemo za bližnjega i da je to put u život vječni . Ono što učinimo za drugoga i što darujemo za drugoga to su djela koja idu u vječnost - poručio je župnik.

P1020788Zajedno s ostalim vjernicima i vatrogascima molio je da oni ustraju na tom putu dobra. Molilo se i za sve umrle vatrogasce.  

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594499