ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Proslava Majčinog dana

P1020817I ove godine u našoj župi obilježen je Majčin dan, najsvečanije do sada. Druge nedjelje u svibnju, odnosno 10. svibnja dječji zbor "Glasići nade" predvođeni voditeljicom i vjeroučiteljicom Ljubicom Maljur pripremili su  koncert u znak zahvale mamama i bakama za sve ono što čine za njih.

P1020819Raspjevanom i veselom dječjem župnom zboru pridružili su se i učenici kaptolačke osnovne škole s nekoliko recitacija koje su s njima uvježbale učiteljice razredne nastave, zatim  Tamburaški orkestar kaptolačke škole koji je uvježbao Tomislav Galić te Marina Baričević, prof. glazbene kulture na sintisajzeru.  Posebno zanimljiva točka je bila kada su se zboru pridružile majke i bake članova dječjeg zbora, a koje inače pjevaju u Velikom P1020900župnom zboru kao i recital nastavnica pod nazivom "Imam najzločestiju mamu na svijetu".

Na kraju se na ovom prelijepom koncertu zboru i svima koji su u njemu sudjelovali zahvalio župnik Josip Klarić uputivši čestitku svim mamama i bakama zazvavši na njih blagoslov Nebeske majke i Božji blagoslov.

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594512