ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Na susretu s papom Franjom u Sarajevu

papa franjo 2Među 1600 vjernika naše Biskupije na euharistijskom slavlju s papom Franjom na stadionu „Koševo“ u Sarajevu 6. lipnja bili su i vjernici naše Župe predvođeni župnikom preč. Josipom Klarićem.

papa franjo dNakon cijelonoćnog napornog putovanja, došavši u ranojutarnjim satima na prostore stadiona „Koševo“ strpljivo, u molitvi i pjesmi, čekali smo  susret s papom Franjom koji je predvodio svečano euharistijsko slavlje.  Nezaboravni trenuci kao i poruke koje je papa uputio hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini, ali i šire ostale su u dubokom sjećanju svih onih koji su pošli na taj put. U svoju župu nakon susreta vratili smo se u ranim večernjim satima.

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594518