ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Duhovno rekreativni tjedan ministranata i malih pjevača na moru

P7067058Od 6. do 11. srpnja ministranti i pjevači Malog župskog zbora Župe sv. Petra i Pavla u Kaptolu, njih 44, predvođeni svojim župnikom preč. Josipom Klarićem boravilo je na duhovno-rekreativnom tjednu u samostanu franjevaca trećeredaca glagoljaša sv. Marije na Glavotoku,na otoku Krku.

P7067106Uz župnika s djecom je bila i vjeroučiteljica i voditeljica dječjeg zbora Ljubica Maljur te nekoliko roditelja. Prije dolaska u samostan na Glavotoku mali hodočasnici posjetili su i samostan franjevaca na otoku Košljunu te krčku katedralu. Tijekom duhovno- rekreativnog tjedna ministranti i mali pjevači osim svakodnevnog kupanja, igre i druženja sudjelovali su na misnom slavlju, te na jutarnjoj i večernjoj molitvi u samostanskoj crkvici koja potječe s početka 16. stoljeća.

P7097334Cilj ovog našeg duhovno-rekreativnog odmora je među ostalim bio i taj da svatko uvidi da je njegova sreća u tome da druge usreći. POkušavali smo postići jedan viši stupanj zajedništva i kroz igru, za stolom, u molitvi... Isto tako pokušali smo naučiti jedni druge slušati. To su evanđeoske vrijednosti - istaknuo je župnik Klarić. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594517