ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Blagoslov vozila i vozača uz blagdan sv. Kristofora

P7260009U Župi sv. Petra i Pavla u Kaptolu, 26.srpnja, po prvi puta uz blagdan sv. Kristofora koji se slavi 25.srpnja, inače zaštitnika vozača i moreplovaca obavljen blagoslov vozila. Nakon misnog slavlja izmoljeni su molitveni zazivi svetom Kristoforu da svojim blagoslovom prati vozače i putnike koji putuju različitim prevoznim sredstvima.

P7260005Župnik Josip Klarić potom je u pratnji ministranata izišao na prostor oko crkve te je obišao sva vozila i vozače i poškropio ih blagoslovljenom vodom. Uz blagoslov vozila prikupljana su novčana sredstva za akciju  MIVA Hrvatska kojom se pomaže nabavka vozila za misionare. Župnik je pozvao sve nazočne da svojim suosjećanjem i solidarnošću pomognu misionarima činiti dobro te se uključe u tu akciju. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594494