ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Župno hodočašće u Mariju Bistricu

PA100019I ove godine naša župa s još nekolicinom župa iz Požeške biskupije hodočastila je 10. listopada u nacionalno svetište Majke Božje Bistričke. Toga dana bilo je i nacionalno hodočašće Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Svoj hodočasnički pohod počeli smo pobošnošću križnog puta na Kalvariji, a zatim smo sudjelovali na svečanom misnom slavlju koje je predvodio vrhbosanski nadbiskup i kardinal Vinko Puljić.

PA100031Na povratku kući posjetili smo stari grad Križevce, crkvu sv. Križa, jednu od najstarijih u kontinentalnom djelu Hrvatske, crkvu sv. Marka Križevčanina te grkokatoličku katedralu, a u Bjelovaru katedralu sv. Terezije Avilske.  

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594016