ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas


MISAO DANA:

Cijeniti male stvari

 

Prvi adventski koncert

PC200408 800x600U našoj župnoj crkvi zadnje adventske nedjelje, 20. prosinca, održan je prvi adventski koncert. Organizirao ga je Josip Prajz, student Glazbene akademije u Zagrebu i voditelj Velikog župnog zbora.

PC200400 800x600 Na koncertu pod nazivom "Magnificat" nastupila su četiri soprana: Ana Ticl, Gabrijela Škrabal, Marija Ticl i Ilijana Marić. Na klaviru ih je pratio Josip Prajz. Izvrsnim izvedbama oduševile su publiku u kaptolačkoj crkvo koja je istinska uživala u nesvakidašnjim glazbenim izvedbama poznatih svjetskih skladatelja  kao što su Bach, Vivaldi, Scubert, Gomez i drugi te u domaćim poput Klobučara. Veliko hvala kaptolačkom maestru, ali i sopranisticama od kojih su neke kao što je Marija i Ana Ticl te Gabrijela Škrabal osvajale i značajne međunarodne nagrade. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
536921