ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Prvi adventski koncert

PC200408 800x600U našoj župnoj crkvi zadnje adventske nedjelje, 20. prosinca, održan je prvi adventski koncert. Organizirao ga je Josip Prajz, student Glazbene akademije u Zagrebu i voditelj Velikog župnog zbora.

PC200400 800x600 Na koncertu pod nazivom "Magnificat" nastupila su četiri soprana: Ana Ticl, Gabrijela Škrabal, Marija Ticl i Ilijana Marić. Na klaviru ih je pratio Josip Prajz. Izvrsnim izvedbama oduševile su publiku u kaptolačkoj crkvo koja je istinska uživala u nesvakidašnjim glazbenim izvedbama poznatih svjetskih skladatelja  kao što su Bach, Vivaldi, Scubert, Gomez i drugi te u domaćim poput Klobučara. Veliko hvala kaptolačkom maestru, ali i sopranisticama od kojih su neke kao što je Marija i Ana Ticl te Gabrijela Škrabal osvajale i značajne međunarodne nagrade. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594005