ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Božićno druženje u Kaptolu

PC260556 800x600Župljani župe Kaptol okupili su se na blagdan sv. Stjepana u Domu DVD-a na tradicionalno božićno druženje koje je imalo karitativni karakter. Zahvaljujući brojnim sponzorima prodavana je tombola i piće od kojih je prihod bio namijenjen za potrebite u župi.

PC260559 800x600Na početku druženja sve nazočne je pozdravio župnik Josip Klarić. On je podsjetio da je Božić obiteljski blagdan i blagdan radosti te da u tom ozračju je i ovo druženje jer je i župa jedna velika obitelj. Zahvalio je svima koji su se odazvali i upotpunili kulturno-umjetnički program.

Na druženju je nastupilo kulturno umjetničko društvo „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“, Češka beseda uz glazbenu pratnju Gorana Hruške, Mali župski zbor pod vodstvom Ljubice Maljur, Veliki župski zbor uz glazbenu pratnju Valentine Šmitpeter, a pod vodstvom Josipa Prajza. Oni su otpjevali božićne pjesme. Kao PC260595 800x600solisti nastupili su još Monika Jurić, Jacinta, Ana i Klara Lisec, Antun i Marijana Nitraj, Lea Klinčić, Petra Pranjić, Anita Kalauz, Marija Ljubica Nosić i Dora Marija Marić. Dio njih glazbom je pratio Andrej Zeba.

Nakon predstave župnik je zahvalio svima koji su omogućili da se druženje održi, kako svojim donacijama tako i svojim trudom i vremenom. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594003