ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Održan prvi korizmeni koncert

P3130204U župnoj crkvi u Kaptolu 13. ožujka održan je prvi korizmeni koncert klasične glazbe i pučkih pjesama pod vodstvom Josipa Prajza, studenta Muzičke akademije u Zagrebu i voditelja kaptolačkog župnog zbora. Nastupio je mješoviti zbor sastavljen od učenika Glazbene škole Požega i studenta glazbe iz Osijeka i Zagreba.

 

P3130237Uz solistice Mariju Ticl, Gabrijelu Škrabal, Valentinu Fridrich i Ines Miletić  nastupili su još: Ilijana Marić, Valentina Šmitpeter, Ivana Bušić, Lovro Ticl, Silvestar Fridrich, Blaž Galojlić i Nikola Mikšik te na rogu Dario Kšenek.

Na programu su bile neke od najpoznatijih korizmenih skladbi, od ranog baroka do kasnog romantizma. Među ostalim mogle su se čuti skladbe Charpentiera, Mozarta, Bacha, Dvořaka, Stainera i druge. Na kraju koncerta župnik Josip Klarić zahvalio je svim izviđačima, a posebno Josipu Prajzu na trudu, ali i prelijepom koncertu.

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
593980