ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas


MISAO DANA:

Cijeniti male stvari

 

Cvjetnica u našoj župi

P3200265 800x600Na blagdan Cvjetnice 20. ožujka središnje misno slavlje koje je predvodio župnik preč. Josip Klarić počelo je ispred Starog grada obredom blagoslova grančica. Nakon obreda u svečanoj procesiji  među kojima su se posebni isticali ovogodišnji prvopričesnici koji su bili obučeni u bjelinu te krizmanici obučeni crvene haljine, bili su i predstavnici različitih udruga.

 

P3200273 450x600Po dolasku u župnu crkvu nastavljeno je misno slavlje. Središnji dio slavlja bio je pjevani proglas Muke Gospodnje. U ulozi evanđelista bio je Josip Prajz. Nakon otpjevane Muke župnik je pozvao sve nazočne da u tišini promisle o navještenoj Božjoj riječi koja nas uvodi u događaje Velikog tjedna.  

Na kraju slavlja župnik je zahvalio svim sudionicima slavlja, posebno onima koji su se obukli u prepoznatljive odore te tako pokazali da kroz svoje neke posebnosti služe zajedništvu. 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
600647