ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas


MISAO DANA:

Prepoznati Božju ljubav u malim stvarima

 

Održana sjednica Župnog pastoralnog vijeća

PB088122 pastoralno vijece treceIza večernje mise i klanjanja 8. studenog pod predsjedanjem župnika msgr. Josipa Klarića održana je  treća sjednica Župnog pastoralnog vijeća.

Na sjednici se razgovaralo o edukativnih programima u Godini vjere. 

PB088124Pročitani su u svezi toga zaključci Prezbiterskog vijeća s posebnim naglaskom na djelovanje župnog Caritasa. Razgovaralo se o djelovanju župnog Caritasa, njegovim aktivnostima i radionicama koje će se organizirati u predbožićno vrijeme, a u koje je potrebno uključiti djecu i mlade. PB088128Vijećnici su se prisjetili svih važnijih događanja, a posebno se razgovaralo o aktivnostima u došašću te organiziranju Božićnog druženja na blagdan sv. Stjepana.  Župnik je najavio nešto drugačiji raspored blagoslova kuća . Pod točkom razno raspravljalo se o uvođenju zdravstvenog odgoja u školu te je zaključeno da se sačekaju upute viših crkvenih instanci. 

 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
559343