ŽUPNI LISTIĆ

zupnilist2

KRŠTENJA

PREMINULI

POBOŽNOSTI

CARITAS

Pomogli smo teško bolesnom župljaninu

PB258188Na inicijativu našeg župnika Josipa Klarića i župnog Caritasa odlučeno je da se 25. studenog na blagdan Krista Kralja organizira akcija prikupljana novčane pomoći za jednog našeg teško bolesnog župljanina.  Caritas

Održana sjednica Župnog pastoralnog vijeća

PB088122 pastoralno vijece treceIza večernje mise i klanjanja 8. studenog pod predsjedanjem župnika msgr. Josipa Klarića održana je  treća sjednica Župnog pastoralnog vijeća.

Na sjednici se razgovaralo o edukativnih programima u Godini vjere. 

PB088124Pročitani su u svezi toga zaključci Prezbiterskog vijeća s posebnim naglaskom na djelovanje župnog Caritasa. Razgovaralo se o djelovanju župnog Caritasa, njegovim aktivnostima i radionicama koje će se organizirati u predbožićno vrijeme, a u koje je potrebno uključiti djecu i mlade. PB088128Vijećnici su se prisjetili svih važnijih događanja, a posebno se razgovaralo o aktivnostima u došašću te organiziranju Božićnog druženja na blagdan sv. Stjepana.  Župnik je najavio nešto drugačiji raspored blagoslova kuća . Pod točkom razno raspravljalo se o uvođenju zdravstvenog odgoja u školu te je zaključeno da se sačekaju upute viših crkvenih instanci. 

 

Najave

plakat adventski3

Magnificat plavo-1

Video galerija

Pogledajte naš novi video kanal gdje možete pratiti video materijale

 

images

ZANIMLJIVOSTI

P3230345 pet sviracica 800x600Naša župa je jedna od rijetkih, ako ne i jedina na ovim našim prostorima, u kojoj se svaki dan svira i pjeva na misnim slavljima. Razlog tomu je što u župi pored svirača koji vode veliki župni zbor, Josipa Prajza i Ljubice Maljur, sviraju male sviračice.

pročitajte više...

SLIJEDI ME

Facebook-icon 39365697 twitter-icon-31

POVEZNICE

POVEZNICE

STATISTIKA

Posjetitelja
1
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
594516